Mandala tekenen - introductie

U bent hier

Home > Mandala tekenen - introductie

een creatieve weg tot zelfontplooiing

Wanneer

za, 14/09/2019 - 09:30 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-09-14 09:30:002019-09-14 12:00:00GMT+01:00Mandala tekenen - introductieSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 13.00

Code: 19-8146

Chris Van Reeth leidt je binnen in de symboliek van de mandala. Ze vertelt je over mandala's in andere culturen en geeft je ook heel wat praktische informatie. Wist je dat het woord mandala Sanskriet is voor magische cirkel? Rond de stip in het centrum, die staat voor je ziel, vorm je een cirkel die de cyclus, het oneindige en de eenheid symboliseert. De cirkelrand refereert naar het fysieke lichaam. Het is een manier om dichter bij jezelf te komen, innerlijke rust te creëren en meer inzicht te krijgen in jouw proces van groei en zelfontwikkeling. Je gaat ook al even praktisch aan de slag.

Praktische info:

Alle materiaal is in de prijs begrepen. Aansluitend op deze introductie kan je de reeks 'Mandala tekenen – basis 1' volgen die start op 28 september.

Over de begeleiding:

Chris Van Reeth is al meer dan 15 jaar geboeid door het mandala tekenen en meditatie. Ze volgde diverse workshops mandala tekenen in België en Nederland.
Chris wil je graag laten kennismaken met de binnenwereld van de mandala en je begeleiden bij het verkennen van die ruimte binnen de cirkel, van het spel van de lijnen, vormen, structuren en kleuren.
Ze begeleidt je tijdens het tekenproces: je sluit vriendschap met je papier, de cirkel en je kleurpotloden. Dit brengt je dieper in contact met je gevoelswereld, je ontwikkelt je opmerkzaamheid, concentratievermogen, je leert goed kijken en je ontdek je eigen innerlijke kracht en creativiteit.

Voor meer info: www.cirkelsenlijnen.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.