Marineren, persen en fermenteren

U bent hier

Home > Marineren, persen en fermenteren

Wanneer

wo, 11/03/2020 - 13:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2020-03-11 13:30:002020-03-11 16:30:00GMT+01:00Marineren, persen en fermenterenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 55.00
Sociale prijs - 11.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.139€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.708€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8594

Toen er nog geen koelkast of diepvriezer bestond gebruikten mensen andere technieken om hun voedsel te bewaren. Vlees en gekookte eieren gingen in het zout, groenten werden gesteriliseerd of gefermenteerd, of bewaard onder een dikke laag aarde. Wat men toen misschien nog niet wist is dat gefermenteerde voeding super gezond is. Voedingscoach, Sabine Martens, leert je tijdens deze kookles alles over fermenteren van groenten, maar ook van peulvruchten, zeewieren en fruit. Je gaat ook aan de slag met geperste en/of kort gemarineerde groenten. Benieuwd?

Praktische info:

Breng enkele propere oude (steriliseer)bokalen mee voor het maken van je eigen gepekelde groente/fruit/zeewier

Over de begeleiding:

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar missie is mensen bewust maken van de KRACHT van de voeding.
Van opleiding is zij apotheker en schoolde zich bij op het gebied van voeding en natuurlijke geneeskunde. Naast persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, geeft ze ook kooklessen, lezingen en opleidingen. Haar werkwijze is uniek in België.
Neem gerust een kijkje op haar website: www.sabinemartens.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.