Maskers af - wie zijn Ensor en Spilliaert?

U bent hier

Home > Maskers af - wie zijn Ensor en Spilliaert?

Daguitstap Oostende

Wanneer

vr, 31/05/2019 - 10:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-05-31 10:00:002019-05-31 16:00:00GMT+01:00Maskers af - wie zijn Ensor en Spilliaert?Romestraat 11 8400 Oostende

Waar

Mu.Zee vzw
Romestraat 11
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 15.00

Code: 19-8193

Wie is Ensor eigenlijk? En Spilliaert? Zijn biografieën belangrijk? Of ligt alles in de verf? Schilderden zij Oostende of gewoon licht en belichting, of nog meer dan dat? Waren ze concurrenten, collega's of negeerden ze elkaar? In Mu.ZEE ga je in dialoog met hun werk. In de namiddag loodst André Baert je langs betekenisvolle plekken in Oostende, met aandacht voor hun tijd en context, het perspectief van het licht en de zee.

Praktische info:

In de prijs zijn de gids voor een hele dag en de toegang tot het museum begrepen. De lunch is vrij te kiezen en ter plaatse te betalen (en dus niet in de prijs begrepen).
We spreken af aan de ingang van Mu.ZEE. Na het bezoek aan de Ensor- en Spilliaertvleugel volgt een (vrije) lunch in de Grote Post. In de namiddag gaan we wandelen in Oostende, in het spoor van de twee kunstenaars.

Partners:

Mu.Zee vzw

Over de begeleiding:

André Baert, voormalig lesgever, is gids voor Mu.ZEE Oostende, Ten Bogaerde Koksijde en officieel gids Toerisme Vlaanderen, met het accent op cultuur aan de kust.
Hij is tevens verspreider van de Nieuwsbrief CultuurContaCt met informatieve, kritische en soms cynische commentaren op het culturele leven (contact voor de digitale publicatie via cccnot@telenet.be).

André heeft een grote liefde voor filosoferen met mensen van alle leeftijden, rangen en standen - vandaar de stilte-wandelingen in Atlantik Wall en de Dialogen in Mu.ZEE.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.