Massage voor koppels

U bent hier

Home > Massage voor koppels

Massage van rug en hals

Wanneer

zo, 25/08/2019 - 14:00 - 18:00
Voeg toe aan kalender2019-08-25 14:00:002019-08-25 18:00:00GMT+01:00Massage voor koppelsBegijnhof 17 8000 Brugge

Waar

De Minnezolder
Begijnhof 17
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 60.00

deelnemersbijdrage per persoon

Sociale prijs - 30.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8286

De warme sfeer op de Minnezolder en de zorgzame begeleiding van massagetherapeute Trees Dewever zijn de basis van een leerrijke en deugddoende middag. Via eenvoudige technieken leren we elkaar een ontspannende rugmassage geven en laten we alle stress uit schouders en nek wegsmelten. Je leert de kunst van een goede aanraking en liefdevolle aandacht. Het is een diepe vorm van contact. Een zondagmiddag om intens te genieten en te ontspannen met je partner, vriendin, vriend, dochter of zoon. We leren enkele basistechnieken uit de Californische massage en ervaren hoe spanning oplost in diepe rust. Verharde nek- en schouderspieren smelten onder zachte, trage handen. Trees leent je haar eigen aromatische mengsels met zuivere etherische oliën. Er is geen voorkennis vereist; je wordt enkel uitgenodigd om de helende en deugddoende werking van je handen te ontdekken.Praktische info:

Voorkennis is niet nodig. Trek soepele kleren en sokjes aan, breng per koppel een single hoeslaken en twee grote badhanddoeken mee. Een wegbeschrijving vind je op www.treesdewever.be. Welkom vanaf 13u45. We starten stipt om 14u

Over de begeleiding:

Trees Dewever is leraar Zijnsoriëntatie en relaxatietherapeute. Vanuit haar praktijk in het Begijnhof van Brugge geeft ze al meer dan tien jaar les in meditatie en Zijnsgeoriënteerde levenskunst. www.treesdewever.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.