Mondharmonica voor beginners – videolessen

U bent hier

Home > Mondharmonica voor beginners – videolessen

Leer mondharmonica bij jou thuis

Wanneer

di, 30/06/2020 - 00:00 - 00:00
Voeg toe aan kalender2020-06-30 00:00:002020-06-30 00:00:00GMT+01:00Mondharmonica voor beginners – videolessenThuis 8000 Brugge

Waar

Bij je thuis
Thuis
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 45.00
Sociale prijs - 9.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8916

Een mondharmonica, wat tijd en deze handige videolessen… meer heb je niet nodig om mondharmonica te leren spelen vanuit je luie zetel. Iedereen kan het, zonder muzikale voorkennis, notenleer of ervaring met de mondharmonica. De videolessen zijn heel praktisch. Je volgt de instructies op eigen houtje, wanneer het jou past. Je gebruikt je instrument vanaf het eerste moment. Je leert liedjes maar ook samenspel met andere muzikanten. En er is interactie: je kan vragen stellen aan de lesgever en uitwisselen met andere deelnemers via het deelnemersplatform.

Praktische info:

Na je inschrijving en betaling ontvang je een account en paswoord en kan je aan de slag. Je kan inschrijven tot eind juni.
Voor deze videoreeks heb je een “standaard 10-hole diatonic harmonica in toonaard C" nodig. Je kan die kopen in iedere muziekwinkel (online of in de winkel zelf; kostprijs ongeveer 45 euro). Heb je moeite om de gepaste harmonica te vinden? Geef ons een seintje. Samen met Double Deal helpen we je verder.
In dit filmpje krijg je meer info over de videoreeks door lesgever Luc Borms : https://www.youtube.com/watch?time_continue=200&v=R0cB-iH3Kgg&feature=em...

Partners:

Double Deal vzw

Over de begeleiding:

Luc Borms is al meer dan 35 jaar actief als mondharmonicaspeler. Ongeveer 15 jaar geleden richtte hij Double Deal vzw op met de bedoeling zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met de mondharmonica.

Op dit moment trekt hij Vlaanderen rond voor een muzikale promotie-tour voor de boeken 'Catfish & Cotton - drivin' down the blues highway' en 'A People' die hij samen met zijn broer Marc schreef naar aanleiding van hun vele reizen in de Mississippi Delta.

Voor meer info, ga naar http://testsite579.webnode.nl
en http://www.facebook.com/doubledealharmonica

Trefwoorden: Online, Activiteit
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.