Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Een vers lente-aanbod

De lente lonkt... Geen dag te vroeg als je het ons vraagt. Bekijk ons vers voorjaarsaanbod op deze website en maak lentefrisse plannen.

Sint-Pieters naar de stembus!

Op 21 en 22 april viert Brugge Erfgoedweekend. Het thema is 'Kiezen'. Er is weer heel wat te doen in Brugge dat weekend (volledig overzicht: www.erfgoedcelbrugge.be/erfgoeddag2018).

Bar Literair

Op 6 mei organiseert het Brugse Cultuurcentrum opnieuw Bar Literair.

Wat doet Europa met ons geld?

Een golf van Euroscepticisme rolt over Europa en het is bon ton om de EU als een geldverslindende machinerie weg te zetten. Maar is dat zo? In drie avonden onderzoeken we dit voor drie beleidsdomeinen. Wat zijn de sterkes en de zwaktes, de (herverdelende) effecten, de efficiëntie van de ingezette middelen, de toekomstperspectieven... ?

Alle kleuren van de regenboog - Liefde en gelijke rechten in Brugge

In het kader van Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie (IDAHOT) op 17 mei gingen heel wat Brugse kinderen aan het tekenen voor een heuse wedstrijd. Leerkrachten konden aan de slag met didactisch materiaal in hun klas en lieten hun leerlingen kennismaken met de thema’s genderdiversiteit en seksuele oriëntatie.

Peter Verhelst brengt KOOR

Met KOOR keert Bruggeling Peter Verhelst terug naar zijn wortels: de poëzie.

De nieuwe cd van de Tamboerijnen is er!

Onze vaste all round muziekbegeleider Bart Merlevede heeft met zijn Tamboerijnen een nieuwe CD vol kinderliedjes uit: Mes Amis.

Expo 'Uit de doeken' op Erfgoeddag

FMDO Brugge kiest voor intercultureel erfgoed op Erfgoeddag. Je kan er de expo ‘Uit de doeken’ bezoeken, gemaakt door lidvereniging Ardaps vzw.

Het Babelatelier - zeven tastgesprekken

De Babelateliers zijn er voor iedereen die - los van elk geloof - zijn eigen denken wil doorbreken en verruimen.

AROMA: samen koken, samen eten

Hou je van nieuwe smaken en ben je fan van de wereldkeuken? Vanaf woensdag 7 februari kun je daarvoor 9 keer in Buurtcentrum De Dijk in Sint-Pieters terecht!

Pagina's

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.