Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Bekijk ons winterprogramma

Klaar voor de winter? Wij alvast wel, met een hartverwarmend winterprogramma.Neem een kijkje op deze website, kies je favorieten en zet je schrap voor de koude dagen. Tip: een overzicht per dag vind je hier: https://www.vormingplus-brugge.be/cursustabel

Mannenmens - inspringtheater met mannen

Elke woensdagavond ontmoet een groepje mannen elkaar in het Vormingplushuis. En dat is al een tijdje zo. Onder leiding van theatermaker Lucas Vandenbussche timmeren ze aan het inspringtheaterstuk MANNENMENS.

AROMA: samen koken, samen eten

Hou je van nieuwe smaken en ben je fan van de wereldkeuken? Vanaf woensdag 7 februari kun je daarvoor 9 keer in Buurtcentrum De Dijk in Sint-Pieters terecht!

CHAMNA, een culturele reis door het Midden-Oosten

Ben jij ook geïnteresseerd in de cultuur van het Midden-Oosten en zou je er graag meer over willen leren? Binnenkort kun je in Buurtcentrum De Dijk in Sint-Pieters een lessenreeks volgen waarbij je kennis maakt met de Syrische cultuur en taal.

Filmvoorstelling Down to Earth & open dialoog

Velen dromen erover, slechts weinigen doen het echt.Samen met hun drie kinderen vertrekken bedrijfseconoom Rolf Winters en zijn vrouw, kunstenares Renata Heinen, op wereldreis. Ze laten alle luxe in Nederland achter, in een zoektocht naar ‘meer’.

Ten Oorlog - langs de frontlijn van de Eerste Wereldoorlog

Arnout Hauben keert terug naar de Eerste Wereldoorlog en zijn voettocht langs de frontlinie.

Zin in een nieuwe uitdaging voor 2018? Tele-Onthaal zoekt luistertalent

Kan jij je inleven in de moeilijkheden van anderen? Merk je dat je vrienden, collega’s, familie,… je snel in vertrouwen nemen? Wil je graag je gespreksvaardigheden verder uitbouwen? Heb je voldoende tijd? Word dan vrijwilliger bij Tele-Onthaal.  

Het Repair Café op tournee!

Wat doe je met een toestel met kapotte stekker? Met een broodrooster die hapert? Een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Kom naar het Repair Café en geef je spullen een tweede leven. Je vindt er het nodige materiaal én deskundige hulp om je kapotte zaken - in de mate van het mogelijke - te fiksen.

Gratis lezen en doorgeven - The Rights of Man

De Brugse Boekhandel De Reyghere schenkt het boek 'The Rights of Man'  weg... Een symbolische actie in de strijd voor mensenrechten. Dit Engelse manifest werd geschreven door H.G. Wells, die als voorzitter van PEN International de basis legde voor de mensenrechten zoals we die nu kennen.

Hersteldagen in Sint-Pieters

Sint-Pieters Deelt heeft nu ook vaste hersteldagen. Elke maandagavond kan je in buurtcentrum De Dijk terecht voor kledijherstel en naatips. Op woensdagnamiddag kan je terecht voor computeronderhoud. Twee vrijwilligers staan ter beschikking om je op weg te helpen tegen een vrije bijdrage.

Pagina's

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.