Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Wij zoeken een nieuwe collega! - vacature

Ben je op zoek naar een job met een boeiend en afwisselend takenpakket, een aangename werkplek en fijne collega's? Een job waarin je meewerkt aan een warmere maatschappij en een betere wereld? Lees dan zeker deze vacature. Vormingplus regio Brugge is op zoek naar een educatieve medewerker diversiteit (80%)

Samen naar beter in 2021!

We wensen jullie allemaal - publiek, lesgevers, vrijwilligers, partners, bestuur, sympathisanten - een mooi nieuw jaar. Samen gaan we op weg naar beter in 2021.Dat dit het jaar van vele mooie veranderingen mag worden.    

Activiteiten on hold tot en met 21 februari

We gelasten onze live activiteiten tot en met 21 februari 2021 af. Het afgelasten blijft nog even doorgaan. We willen en mogen nog steeds geen mensen samenbrengen. Daarom annuleren we alle 'live' activiteiten tot en met 21 februari. Of we daarna opnieuw moeten aflassen, en tot wanneer... dat is nu nog niet duidelijk.Maar we houden jullie op de hoogte!

Ons online aanbod!

Voorlopig geen ontmoetingen, groepen, live activiteiten. We stellen jullie daarom ons digitaal aanbod voor. Activiteiten die je gezellig en coronaproof kan volgen van thuis uit. Van online kunst kijken tot werken met je smartphone, een Linux café of een lezing.

Nieuw winterprogramma online

Alles ligt stil, ontmoeting en samenzijn lijken ver weg. We weten niet wat de nabije toekost brengt.Toch hebben we een nieuw winteraanbod (periode 15 januari - maart 2021). Hopelijk brent een nieuw jaar beter tijden...

Een droom van een stad

Het gros van de boeken over Brugge hebben het over de historische stadskern, maar ondertussen wonen vier op de vijf Bruggelingen in de rand.

De vluchtelingenkampen in Noord-Frankrijk en Griekenland: online getuigenissen recht uit het hart

vzw Humain zet zich in daar waar mensenrechten worden geschonden. En dat is nu voornamelijk in de vluchtelingenkampen van Noord Frankrijk. De getuigen zullen het hebben over de vluchtelingencrisis, waarom Engeland zo trekt en wat de rol is van Europa.

Iedereen feest! - webinar

Onze samenleving is superdivers en multireligieus. Religieuze en levensbeschouwelijke feestdagen vormen contactpunten in die diversiteit.

Wil jij klimaatcoach worden?

Je bent begaan met het klimaat en wil je engageren? Word klimaatcoach bij KlimaatContact en inspireer anderen om klimaatvriendelijke keuzes te maken!Tijdens een 3 daagse training krijg je een stevige basis over  methodiek, klimaatpsychologie en het klimaatgesprek. Als afsluiter geef je een mini-workshop aan je medecoaches.

Lala... liveliedjes met Bart Merlevede op dinsdag en donderdag

Donkere dagen, lange avonden en alles potdicht. De cultuurscene op slot. We bieden graag een kleine pleister op een grote cultuurwonde.Vanaf dinsdag 3 november  geeft Brugs muzikant Bart Merlevede je elke dinsdag- en donderdagavond een korte muzikale boost.

Pagina's

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.