Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Zin in zomer? Nieuw programma!

We helpen je graag in zomerse sferen met ons gloednieuw aanbod.  We starten volle bak op 29 juni met onze Straffe Streken in de Sint-Godelievabdij : een mooie mix van 19 activiteiten op een bijzondere site. Alle info over het programma: www.straffestreken.be

Straffe Streken in de Sint-Godelieveabdij

Heerlijk uitbollen van een drukke werkperiode en met een boost je zomer starten?Kom dan zeker naar onze Straffe Streken in de Sint-Godelieveabdij op 29 juni.

Pastorie Préférée - zomerse pop-ups in de pastorietuin

Welkom op Pastorie Préférée!De Pastorietuin van Sint-Pieters vormt twee weekends lang het decor voor een zomerse pop-up. De Préférés – enkele ondernemende burgers van Sint-Pieters - willen de mooie tuin nieuw leven inblazen en openstellen voor publiek

SWAP! - kledijruilbeurs bij Vormingplus

Is dat leuke zomerrokje wat te groot? Hangt een perfect draagbare broek al een tijdje in de kast? Zijn de kinderen weer uit hun kleertjes gegroeid?Op deze SWAP-beurs ruil je miskopen en kledij die jij niet langer draagt gratis in voor enkele stukken waarmee je je garderobe kan opfrissen. 

Soep en Feiten - actua op de middag

Vanaf maart kan je in De Republiek terecht voor een reeks actualiteitslezingen gebald in een lunch break. Tijdens ‘Soep en Feiten’ sta je bij een kom dagverse soep stil bij de actualiteit. Een gastspreker zoomt in op een hot topic terwijl je je eigen boterhammen verorbert. De thema’s zijn divers: geschiedenis, (wereld)politiek, maatschappelijke vraagstukken, economie, wetenschap, Brugge...

SamenLeesgroepen in de regio

Een SamenLeesgroep is een bijzondere leesgroep: ze wil personen die niet (meer) lezen aan het lezen brengen en hen van verhalen laten genieten. In een kleine groep worden een kortverhaal en een gedicht gelezen. De begeleider leest hardop voor. Daarna wordt er samen over gesproken en van gedachten gewisseld. Gezellig bij een kopje koffie of thee.

Het Repair Café op tournee

Gooi je kapotte spullen niet weg maar geef ze een tweede leven!

Op consult bij de Digidokter in de Biekorf

Heb je vragen over je smartphone, tablet, computer of laptop? Kom dan op consultatie bij een Digidokter in Hoofdbibliotheek Biekorf. Elke tweede en vierde woensdag van de maand kan je er tussen 14u en 16u al je digitale vragen stellen.

AROMA: samen koken, samen eten

Hou je van nieuwe smaken en ben je fan van de wereldkeuken? Vanaf woensdag 6 februari kun je daarvoor weer 9 keer in Buurtcentrum De Dijk in Sint-Pieters terecht!

Ecoliving in Brugge

Ken jij Ecoliving in Brugge? De organisatie werkte vroeger vanuit een pand in de Hoefijzerlaan, met de L.E.T.S. ruilwinkel en de weggeefwinkel als buren. Omdat dit pand binnenkort wordt verbouwd is Ecoliving recent verhuisd naar de Langestraat 70bis.

Pagina's

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.