Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Zou je graag eens theater willen spelen voor een publiek?

Hou je van toneel? Speel je graag, spreek je graag, en dan nog liefst voor een publiek? Heb je interesse voor andere culturen en contact met anderstalige personen? Dan hebben wij het gepaste antwoord voor jou. 

Op consult bij de Digidokter in de Biekorf

Heb je vragen over je smartphone, tablet, computer of laptop? Kom dan op consultatie bij een Digidokter in Hoofdbibliotheek Biekorf. Elke tweede en vierde woensdag van de maand kan je er tussen 14u en 16u al je digitale vragen stellen.

SLOW(36h) - Hoe trager de ervaring, hoe intenser de herinnering

SLOW(36h) geeft je 36 uur tijd om stil te staan. We gaan wandelen en halt houden in een maatschappij die loopt en de vlucht vooruit neemt.  Slow walking, slow cooking, slow cinema, taiji, trage thee, muziek, film, filosofie...Volg je intuïtie en vergeet je klok! 

Contraire - a tribute to Rik

Op 6 maart herdenken Jazz Brugge en KAAP jazz-man Rik Bevernage, die precies 1 geleden overleed. Verteller/theatermaker Herwig De Weerdt geeft een lezing, het jazzduo Ben Sluijs en Erik Vermeulen zorgen voor muziek. Dit wordt een jaarlijks gebeuren : een kritische causerie over de actualiteit gevolgd door een concert. Telkens een andere spreker en een andere band.

AROMA: samen koken, samen eten

Hou je van nieuwe smaken en ben je fan van de wereldkeuken? Vanaf woensdag 6 februari kun je daarvoor weer 9 keer in Buurtcentrum De Dijk in Sint-Pieters terecht!

Waarnemingstraining & Hulpverlening

Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw, i.s.m. Atelier Aandacht, organiseert een vierdaagse opleiding "Waarnemingstraining en hulpverlening" voor psychiatrische en educatieve hulpverleners. 

Geschiedenis van het christendom in het bisdom Brugge

Benieuwd wanneer en hoe het christendom zich in onze streken heeft gevestigd? Geboeid door de rol die de kerk heeft gespeeld in onze geschiedenis? Gefascineerd door de vraag welke impact het ongelooflijke avontuur van het verleden heeft op vandaag?  Dan zijn deze drie lezingen zeker iets voor jou!

Theatergezelschap Speranza, toneel voor het goede doel, speelt INgebroken

Warm aanbevolen: op zaterdag 9 maart om 20 uur speelt het rondreizend theatergezelschap Speranza in centrum Valkenburg de toneelvoorstelling ‘INgebroken'.

SamenLeesgroepen in de regio

Een SamenLeesgroep is een bijzondere leesgroep: ze wil personen die niet (meer) lezen aan het lezen brengen en hen van verhalen laten genieten. In een kleine groep worden een kortverhaal en een gedicht gelezen. De begeleider leest hardop voor. Daarna wordt er samen over gesproken en van gedachten gewisseld. Gezellig bij een kopje koffie of thee.

Ecoliving in Brugge

Ken jij Ecoliving in Brugge? De organisatie werkte vroeger vanuit een pand in de Hoefijzerlaan, met de L.E.T.S. ruilwinkel en de weggeefwinkel als buren. Omdat dit pand binnenkort wordt verbouwd is Ecoliving recent verhuisd naar de Langestraat 70bis.

Pagina's

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.