Nieuws

U bent hier

Home > Nieuws

Nu online: ons herfstaanbod

Het najaar is nog veilig ver weg. Maar ons gloednieuwe aanbod is er al. Neem  een kijkje en verzeker je van een plek in je favoriete cursus. Ons aanbod tot eind december 2018, netjes op een rij vind je hier: www.vormingplus-brugge.be/cursustabel

Vakantie - wij gaan er even uit

Lange dagen, lichte jurken, lome benen. De zomer hangt in onze lokalen. Ook wij gaan even op vakantie.Het secretariaat van Vormingplus is gesloten van maandag 9 juli tot en met dinsdag 21 augustus.

Naar de stembus

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Welke Brugse partijen doen mee? Wat is hun lokale programma? Met welke beloftes trekken ze naar de kiezer en wat maakten ze in het verleden waar? Hoe hoog staan sociale thema's op de agenda? Welke stempel sloegen vorige burgemeesters op Brugge?

Gelukscafé in 't Werftje

Welkom in het Gelukscafé! Je hoort er verhalen van mensen die gelukkig zijn, je krijgt richtingaanwijzers aangereikt om zelf je geluk te vinden, je wordt geïnspireerd en krijgt ideeën, herinnert je je eigen kracht.

Digipunt in de Biekorf vanaf eind oktober

Eind oktober lanceert de Openbare Bibliotheek Brugge een Digipunt in hoofdbibliotheek Biekorf.

Donderdag, soepdag... Welkom op het Soepcafé van Sint-Pieters!

Elke donderdagmiddag ben je welkom op het Soepcafé van Sint-Pieters. Met voedseloverschotten die in de winkel niet meer verkocht worden maar nog perfect eetbaar zijn, bereiden we een heerlijke vegetarische maaltijd met soep. En natuurlijk eten we alles samen op. Wie wil kan een  handje toesteken bij het koken of opruimen.

En Route - onderweg naar beter

In de Nigerese woestijnstad Agadez arriveren jaarlijks duizenden migranten uit Senegal, Kameroen, Gambia, Burkina Faso... Ze belanden in ghetto's en wachten er tot ze de woestijn kunnen oversteken naar Libië of Algerije. Van daaruit wagen sommigen de tocht naar Europa.

De Gouden Hand: een 'vast' Repaircafé in Brugge!

Om je spullen een tweede leven te geven, hoef je nu niet meer te wachten tot er een repair café plaatsvindt.

Zin in een nieuwe uitdaging? Tele-Onthaal zoekt luistertalent

Kan jij je inleven in de moeilijkheden van anderen? Merk je dat je vrienden, collega’s, familie,… je snel in vertrouwen nemen? Wil je graag je gespreksvaardigheden verder uitbouwen? Heb je voldoende tijd?  Word dan vrijwilliger bij Tele-Onthaal.

AROMA: samen koken, samen eten

Hou je van nieuwe smaken en ben je fan van de wereldkeuken? Vanaf woensdag 7 februari kun je daarvoor 9 keer in Buurtcentrum De Dijk in Sint-Pieters terecht!

Pagina's

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.