Online kunst kijken

U bent hier

Home > Online kunst kijken

Wanneer

di, 10/11/2020 - 20:00 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-11-10 20:00:002020-11-10 21:30:00GMT+01:00Online kunst kijkenThuis 8000 Brugge

Waar

Bij je thuis
Thuis
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9061

Welkom op deze online kunstbabbel, vanuit je zetel thuis. Kunsthistoricus Peter Jonnaert laat een aantal kunstwerken van alle tijden en stijlen op jouw computerscherm verschijnen. Je bekijkt ze vol aandacht en bespreekt de werken vanuit één aparte invalshoek (bv kleur, materiaal, compositie, techniek, verhaal...). Wat roepen de werken bij jou op? We plaatsen elk kunstwerk kort in het oeuvre van de kunstenaar. Je ontdekt hoe kunst kan verbeelden wat in het echte leven niet altijd in woorden te vatten is.

In deze sessie belichten we de werken vanuit deze invalshoeken: licht, kleuren, beweging en biografie.

Praktische info:

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je de dag van de activiteit een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie.
Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/deelnemen-aan-een-online-activiteiten-...

Je hebt geen enkele artistieke of technische voorkennis nodig. Iedereen kan het!

Over de begeleiding:

Peter Jonnaert is kunsthistoricus en geeft lessen over Kunst & Cultuur in het Deeltijds Kunstonderwijs.
Daarnaast geeft hij met zijn organisatie Kunstkraker overal in Vlaanderen lezingen & lessenreeksen over diverse thema's uit de beeldende kunst.
Hij is tevens gids in musea beeldende kunst in Vlaanderen.

Trefwoorden: Online, Activiteit
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.