Op bezoek in Brugse gebedshuizen - per fiets

U bent hier

Home > Op bezoek in Brugse gebedshuizen - per fiets

Wanneer

za, 15/06/2019 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2019-06-15 14:00:002019-06-15 17:00:00GMT+01:00Op bezoek in Brugse gebedshuizen - per fietsPredikherenrei 4 A 8000 Brugge

Waar

Rijksarchief Brugge
Predikherenrei 4 A
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 10.00

Code: 19-8123

Brugge is rijk aan diverse gemeenschap, met eigen levensbeschouwingen, religies, tradities, gebruiken en een specifieke kijk op het leven. Op deze tocht maak je kennis met enkele van die levensbeschouwingen en religies. We springen onder andere binnen bij het inter-levensbeschouwelijke project Yot in de Magdalenakerk en bij de Moskee in de Diksmuidse Heerweg. We laten mensen van ter plaatse aan het woord om zichzelf voor te stellen en we zoomen even in op de geboorterituelen.

Praktische info:

We verplaatsen ons met de fiets, aan een voor iedereen haalbaar tempo. We vertrekken aan het Rijksarchief (Predikherenrei 4a, Brugge) en sluiten af aan de moskee (Diksmuidse Heerweg, Sint-Andries)

Partners:

S-wan vzw

Over de begeleiding:

Is algemeen coördinator. Daarnaast organiseert en coördineert Karl het aanbod rond de thema's "diversiteit" en "persoon en relatie"en is hij contactpersoon voor de gemeenten Zuienkerke, Torhout, Knokke-Heist en Zedelgem. Hij heeft twee bijzondere interesses: de sociale en industriële geschiedenis van Wallonië (de Borinage, Le Centre, Charleroi) en de beide wereldoorlogen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.