Originele en verrassende etherische oliën

U bent hier

Home > Originele en verrassende etherische oliën

Wanneer

di, 09/01/2018 - 13:30 - 16:00
Voeg toe aan kalender2018-01-09 12:30:002018-01-09 15:00:00UTCOriginele en verrassende etherische oliënSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 21.00

Code: 18-7350

Etherische oliën zijn bij uitstek geschikt voor een zalige massage, een rustgevend bad, een aangename geur in woon- en werkruimte. Het is algemeen geweten dat ze ook heel wat medicinale eigenschappen hebben. In deze workshop gaat Rita Gesquière, herboriste, dieper in op het gebruik van minder gekende essentiële oliën zoals cajeput, litsea, citroengras, niaouli, palmarosa of sandelhout. Ze vertelt je welke plantendelen er gebruikt worden, wat hun herkomst is en hoe je ze het best gebruikt. Met deze oliën test en maak je verscheidene bereidingen om thuis uit te proberen.
 

Praktische info:

Alle ingrediënten zijn in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Rita Gesquiere woont in Langemark en is al jaren geïnteresseerd in wilde planten. Om die passie te funderen en verdiepen volgde Rita een opleiding tot herboriste en kruidenverwerker bij Syntra West. Zij organiseert geregeld workshops over planten, kruiden en bessen en begeleidt ook planten- en kruidenwandelingen. Je kan Rita Gesquiere contacteren op r.gesquiere@telenet.be.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.