Oude dia's en foto's digitaliseren

U bent hier

Home > Oude dia's en foto's digitaliseren

Wanneer

ma, 15/03/2021 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-03-15 19:30:002021-03-15 22:00:00GMT+01:00Oude dia's en foto's digitaliserenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Gratis - 0.00

Code: 21-9178

Je hebt nog stapels oude foto's liggen of dia's uit een ver verleden? In dit digitale tijdperk vergaren die wellicht stof in de kast. Via digitalisering kan je deze beelden een nieuw leven geven! Op de computer kan je je gedigitaliseerde foto's en dia's delen met vrienden of in een fotoboek verwerken. Fotografe Kate Neels toont je hoe je te werk gaat met scanner en diascanner en hoe je de beelden opslaat en (een beetje) bijwerkt.

Partners:

Bibliotheek Beernem

Over de begeleiding:

Kate Neels studeerde fotografie en fotokunst aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten te Brugge. Naast een eigen praktijk geeft Kate regelmatig workshops rond fotografie en aanverwante onderwerpen.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.