Over mobiliteit, klimaat en elektrisch rijden

U bent hier

Home > Over mobiliteit, klimaat en elektrisch rijden

Wanneer

vr, 20/11/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-11-20 19:30:002020-11-20 22:00:00GMT+01:00Over mobiliteit, klimaat en elektrisch rijdenStationsstraat 22 8340 Sijsele

Waar

De Cultuurfabriek
Stationsstraat 22
8340 Sijsele

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 20-8986

Mobiliteit en klimaat. Steeds vaker worden ze in één adem genoemd. Als één groot probleem meer bepaald. Volgens de enen moeten we ons daar maar bij neerleggen. Mensen zijn nu eenmaal verslaafd aan hun auto en het klimaat is toch om zeep.Volgens anderen zal het zo’n vaart niet lopen: als we straks allemaal elektrisch gaan rijden komt het alsnog goed.

Echt? ‘Mobiliteitsveranderaar’ Kris Peeters is daar niet zo zeker van. De technologische evolutie van de ingenieurs zal zorgen voor de kunstmatige levensverlenging van een  systeem dat ten dode is opgeschreven. Toch is dat geen reden tot wanhoop. Er is immers een alternatief dat we zelf in handen hebben. Alleen moeten we daarvoor eerst anders leren kijken naar mobiliteit. En naar het leven. Klinkt dit zweverig? Bij deze dan de garantie dat het minder zweverig zal zijn dan het ‘Freude am Fahren’ van BMW.


Na de lezing van Kris Peeters geeft Hendrik De Corte, diensthoofd Wonen en Werken bij het stadsbestuur Damme, zijn visie op elektrisch rijden en is er ruimte voor debat.

Partners:

Stadsbestuur Damme

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.