Peter Vandermeersch

U bent hier

Home > Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italiƫ.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Gerelateerde vorming

  • 09/10/2019 Basiscursus vegetarische voeding
  • 04/11/2019 De natuurlijke keuken - een herfstseizoenskookles
  • 11/12/2019 Feestelijke hapjes uit de vegetarische keuken
  • 30/01/2020 Basiscursus vegetarische voeding
  • 12/03/2020 Vegetarische pizza's en lasagnes - GEANNULEERD
  • 30/06/2020 Verrassende vegetarische salades - online kookworkshop
  • 16/09/2020 Plantaardige eiwitten en vleesvervangers
  • 06/10/2020 Vegetarisch broodbeleg, sauzen en dipsauzen
  • 08/10/2020 Basiscursus vegetarische voeding
  • 12/11/2020 Koken met noten
  • 10/12/2020 Vegetarische ovenschotels
  • 22/03/2021 Kookworkshop - lekker en gezond zonder vlees

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.