Plantaardige eiwitten en vleesvervangers

U bent hier

Home > Plantaardige eiwitten en vleesvervangers

Wanneer

wo, 16/09/2020 - 19:00 - 22:00
wo, 23/09/2020 - 19:00 - 22:00
wo, 30/09/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-09-16 19:00:002020-09-16 22:00:00GMT+01:00Plantaardige eiwitten en vleesvervangersSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2020-09-23 19:00:002020-09-23 22:00:00GMT+01:00Plantaardige eiwitten en vleesvervangersSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2020-09-30 19:00:002020-09-30 22:00:00GMT+01:00Plantaardige eiwitten en vleesvervangersSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 101.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 84.00
Sociale prijs - 17.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8621

Kok en lesgever Peter Vandermeersch maakt je wegwijs in de vele mogelijkheden om de vleesvervangers of plantaardige eiwitten eenvoudig en vooral ook smakelijk en kleurrijk te leren bereiden. Je leert de diverse soorten eiwitten goed kennen en deze op een passende manier klaar te maken. Je maakt onder andere bereidingen op basis van het granen eiwit, het noten eiwit, het peulvruchten eiwit en het zuivel eiwit. De

bereidingen zijn zeer toegankelijk ook voor niet-vegetariërs en kinderen.

Praktische info:

Breng een keukenschortje mee. Een uitgebreide degustatie is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.