Raversyde - in dialoog met een archeologische site

U bent hier

Home > Raversyde - in dialoog met een archeologische site

Wanneer

wo, 29/08/2018 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2018-08-29 12:00:002018-08-29 15:00:00UTCRaversyde - in dialoog met een archeologische siteDuinenstraat 280 8400 Oostende

Waar

Atlantik Wall
Duinenstraat 280
8400 Oostende

Prijzen

Standaardprijs - 8.00

Code: 18-7711

De Atlantik Wall in Raversyde is een historische site waar de tijd stil is blijven staan. Je hoort er enkel het lawaai van de geschiedenis. Je wandelt door twee Wereldoorlogen, langs hutjes en huisjes, verstilde wapens en kathedralen van bunkers, langs diorama’s van stoere mannen en geen vrouwen. Onderweg nemen we een paar mooie gedachten mee en luisteren naar het antwoord in de loopgang en aan de prikkeldraad. Aan het einde van de wandeling stellen we één vraag: wat heeft deze wandeling bijgebracht?

Praktische info:

Trek stevige stapschoenen aan

Over de begeleiding:

André Baert, voormalig lesgever, is gids voor Mu.ZEE Oostende, Ten Bogaerde Koksijde en officieel gids Toerisme Vlaanderen, met het accent op cultuur aan de kust.
Hij is tevens verspreider van de Nieuwsbrief CultuurContaCt met informatieve, kritische en soms cynische commentaren op het culturele leven (contact voor de digitale publicatie via cccnot@telenet.be).

André heeft een grote liefde voor filosoferen met mensen van alle leeftijden, rangen en standen - vandaar de stilte-wandelingen in Atlantik Wall en de Dialogen in Mu.ZEE.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.