Roma Intima - liefde, lijf en lust

U bent hier

Home > Roma Intima - liefde, lijf en lust

Wanneer

wo, 10/02/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-02-10 19:30:002021-02-10 21:30:00GMT+01:00Roma Intima - liefde, lijf en lustSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 14.50

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 12.00
Sociale prijs - 2.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 21-9113

Het oude Rome was een seksueel paradijs waar alles kon en alles mocht en waar orgieën dagelijkse kost waren. De allergrootste wellustelingen waren uiteraard de keizers, zoals Nero en Caligula, voor wie geen enkel taboe bestond. Dat is ongeveer het stereotiepe beeld dat leeft. Het is natuurlijk een erg gekleurde – en commercieel interessante – weergave van de werkelijkheid. Wat kunnen we op basis van de historische bronnen, namelijk teksten, kunst en archeologische vondsten, vertellen over hoe het er in het intieme leven van de Romeinen echt aan toe ging? Wat zijn de feiten? Wat gebeurde er allemaal in het huwelijksbed, maar ook op het toilet? Stonden ze positief of negatief tegenover mensen die wij vandaag LBG’s (Lesbisch, Bi en Gay) noemen?Dat alles en véél meer wordt in woord en beeld tot leven gebracht!

Over de begeleiding:

Bert Gevaert is leerkracht Latijn in het Sint-Lodewijkscollege, doctor in de Taal en Letterkunde: Latijn en Grieks, stadsgids in Brugge en auteur.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.