Roubaix - daguitstap met de bus

U bent hier

Home > Roubaix - daguitstap met de bus

Wanneer

vr, 13/03/2020 - 07:45 - 19:00
Voeg toe aan kalender2020-03-13 07:45:002020-03-13 19:00:00GMT+01:00Roubaix - daguitstap met de busMagdalenastraat 30 8200 Sint-Andries

Waar

Randparking Magdalenastraat
Magdalenastraat 30
8200 Sint-Andries

Prijzen

Standaardprijs - 67.00
Sociale prijs - 13.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8588

Roubaix, Robeke of Robaais  - de stad met duizend schoorstenen – zit vol contrasten. Enerzijds heb je de grauwe textielstad met zijn vele arbeiderswoningen, anderzijds tref je er talloze voorname herenhuizen, villa’s en kastelen van textielbaronnen in de groene rand. Na de koffie met croissant ontdek je met gids Raf Devriend de historische binnenstad: het eclectische stadhuis, de neogotische kerk, de vroegere katoenspinnerij Motte-Bossut... en de topper Musée La Piscine. Het mooiste zwembad van Frankrijk vormt het unieke decor voor een waardevolle collectie. Na de lunch rijden we langs het langgerekte Parc Barbieux, op naar die andere parel: Villa Cavrois. Dit modernistische bouwwerk in pakketbootstijl wordt zonder verpinken tot de honderd mooiste woonhuizen ter wereld gerekend. De architectuur, het interieur, het meubilair en het park staan in perfecte harmonie. Een totaalkunstwerk. Na een laatste stop aan de kunstkapel van Hem, met zijn verrassende moderne glasramen, gaat het huiswaarts.

Praktische info:

De bus vertrekt op de Randparking in de Magdalenastraat. De prijs voor deze mooie en uitgebreide uitstap omvat de busrit, gidsbegeleiding gedurende de hele dag, ingang met gidsbeurt in Musée La Piscine, ingang en gidsbeurt in Villa Cavrois, koffie met croissant en een lekkere 2-gangen lunch met aperitief, drank en koffie.

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.