Rust in je hoofd - infosessie piekeren - online webinar

U bent hier

Home > Rust in je hoofd - infosessie piekeren - online webinar

Mis-verstand - Week van de Geestelijke Gezondheid

Wanneer

wo, 07/10/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-10-07 19:30:002020-10-07 22:00:00GMT+01:00Rust in je hoofd - infosessie piekeren - online webinarOude Burg 27 8000 Brugge

Waar

Hof van Watervliet
Oude Burg 27
8000 Brugge

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 20-8933

Teveel in je hoofd (vast)zitten bezorgt je heel wat ellende. Je geniet minder van het leven. Je bent voor de anderen niet zo’n aangenaam gezelschap. Je bent gespannen en lijdt aan emotionele stress. Je krijgt nieuwe klachten(bvb slaapstoornissen). En datgene waarover je blijft piekeren verandert er niet door. Er is nochtans niets fout met denken. Maar als denken niet leidt tot verandering wordt het een zware last. Het is als gas geven in de modder: je geraakt alsmaar dieper verstrikt.  Dit thema behandelt Wilfried van Craen in zijn laatste boek ‘Weet je, ik heb het ook niet gemakkelijk’. Hij biedt je praktische tips die je helpen tot een andere kijk te komen en meer te genieten van het leven zoals het is. De werkelijkheid kun je vaak niet veranderen, je blik erop wél!

Praktische info:

Dit is een gratis online lezing maar je moet je wel vooraf inschrijven. Inschrijven via https://www.cm.be/selfservice/agenda#/activity/11952/detail

Een dag voor de start van deze online sessie krijg je een e-mailtje met de deelnamelink. Op het startuur klik je de link aan.

Deze online lezing kadert in de tiendaagse van de geestelijke gezondheid en is een samenwerkingsintitiatief van CM en Vormingplus.

Over de begeleiding:

Trefwoorden: Online, Activiteit
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.