Rust in je huis, ruimte in je hoofd

U bent hier

Home > Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Wanneer

do, 17/12/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-12-17 19:30:002020-12-17 22:00:00GMT+01:00Rust in je huis, ruimte in je hoofdVlamingveld 40 8490 Jabbeke

Waar

Bibliotheek Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Prijzen

Solidariteitsprijs - 24.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 20.00
Sociale prijs - 4.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8983

Je blijft maar opruimen? Je komt niet tot rust in je eigen huis? Je kasten puilen uit, maar hoe begin je eraan? Waar kan je je spullen kwijt? En hoe hou je het opgeruimd? Nele Colle begeleidt een interactieve avond over ontspullen, opruimen en organiseren... en hoe dat tot een eenvoudiger en duurzaam leven leidt.

Partners:

Bibliotheek Jabbeke
Gemeentebestuur Jabbeke

Over de begeleiding:

Nele Colle werkt als opruimcoach en professional organizer en is auteur van het boek JOMO.
In de eerste plaats helpt ze mensen om hun huis (bureau, kasten, keuken, …) op orde te krijgen. Dat is een aardige eerste stap. Maar ze biedt ook schitterend advies over hoe je meer rust in je leven en meer ruimte in je hoofd kan krijgen. Bijvoorbeeld door ook eens 'neen' te zeggen (JOMO, the Joy Of Missing Out). Of door te kiezen voor wat écht belangrijk is. Of door meer te doen met minder en terug te vallen op de essentie. Voor meer tijd en meer geluk.
Voor meer info: www.nelecolle.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.