Samen zingen - zeemansliederen met Jozef Sercu

U bent hier

Home > Samen zingen - zeemansliederen met Jozef Sercu

Wanneer

vr, 12/02/2021 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2021-02-12 19:00:002021-02-12 21:00:00GMT+01:00Samen zingen - zeemansliederen met Jozef SercuSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 14.50

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 12.00
Sociale prijs - 2.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 21-9189

Vrijdagavond... Wat is er beter om het weekend te starten dan ontspannen samen zingen? Met fijne mensen, op een leuke plek. Jozef Sercu is ceremoniemeester en brengt sfeer met zijn warmbloedige accordeon. De avond staat in het teken van de zee: we kiezen dus voor zeemansliederen. Jan, Piet, Joris en Korneel: komen jullie ook?

Praktische info:

Je hebt geen speciaal zangtalent of voorkennis nodig. Het plezier telt.
We organiseren deze sessie samen met het Concertgebouw, in het kader van de Topstukweek Debussy ‘La Mer’: www.concertgebouw.be
We spreken af op een gezellige locatie in het Brugse. Wie inschrijft krijgt dichter bij datum info over de juiste locatie.

Partners:

Concertgebouw Brugge vzw

Over de begeleiding:

Neem eens een kijkje op de website van deze muzikale duizendpoot: http://www.jozefsercu.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.