Schrijfmarathon: schrijf om levens te veranderen

U bent hier

Home > Nieuws > Schrijfmarathon: schrijf om levens te veranderen

 

In de maand december organiseert Amnesty International de jaarlijkse Schrijfmarathon.

Tijdens de Schrijfmarathon schrijven activisten en sympathisanten van Amnesty International wereldwijd honderdduizenden brieven en kaartjes voor tien personen of groepen van wie de mensenrechten ernstig worden geschonden.

Amnesty International Vlaanderen trapt de schrijfmarathon af met een fantastisch Kick-off event op zaterdag 2 december in Antwerpen en op de website  www.amnesty-international.be kan je de hele maand met één klik je steentje bijdrage door petities te tekenen.

Ook de schrijfgroep van Brugge organiseert dit jaar voor de derde keer de marathon in een gezellig kader. Afspraak op zaterdag 16 december van 10 uur tot 22 uur in De Snuffel, Ezelstraat 42 in Brugge. Ook in de Biekorf Bibliotheek kan je terecht voor het schrijven van brieven en een woordje uitleg.

Vorig jaar zijn er wereldwijd meer dan 4,6 miljoen brieven en kaartjes geschreven en petities ondertekend voor mensen in nood! Hoe groter die vuist, hoe groter de druk op autoriteiten om te zorgen voor gerechtigheid.

Indien je over deze actie bijkomende vragen hebt kan je terecht op www.amnesty-international.be, de acties kan je alvast bekijken via deze link: www.schrijfmarathon.be.

Schrijven werkt! Doe mee met de Schrijfmarathon 2017!

GRATIS BROCHURE

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.