SLOW Cooking - Oude bewaartechnieken

U bent hier

Home > SLOW Cooking - Oude bewaartechnieken

SLOW 2019

Wanneer

vr, 15/02/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-02-15 19:30:002019-02-15 22:00:00GMT+01:00SLOW Cooking - Oude bewaartechniekenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 20.00

Code: 19-7760

Voedsel bewaren doen we vandaag in koel- of ijskast. Maar vroeger waren die er nog niet. Toch bestonden er allerlei andere trucjes om voedsel te bewaren buiten het seizoen: fermenteren, opleggen, pekelen, inmaken... Kok Carl Delaey (www.carldelaey.be) introduceert je in de wondere wereld van het fermenteren, met veel praktische tips en tricks. Zowel zuivel, groenten, graan, fruit, vis, vlees... komen aan bod. Uiteraard kan er ook geproefd worden!

Praktische info:

In het kader van SLOW(36h), waarin de tijd 36 uur wordt stil gezet.
Meer info: https://www.concertgebouw.be/nl/slow-36h

Partners:

Concertgebouw Brugge vzw

Over de begeleiding:

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.