Soep en Feiten - actua op de middag

U bent hier

Home > Soep en Feiten - actua op de middag

Wanneer

di, 09/03/2021 - 12:00 - 13:00
Voeg toe aan kalender2021-03-09 12:00:002021-03-09 13:00:00GMT+01:00Soep en Feiten - actua op de middagSint-Jakobsstraat 36 8000 Brugge

Waar

Grand Café De Republiek
Sint-Jakobsstraat 36
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 21-9164

Bij een kop dagverse soep en je eigen boterhammen staan we stil bij de actualiteit. Een expert ter zake belicht het thema met feiten, visie en achtergronden. Vragen stellen kan uiteraard! Woon of werk je in Brugge? Ben je student? Iedereen is welkom. We verwachten je om 12u15, we ronden af rond 13u - perfect voor je lunchpauze

Beetje later aanpikken? Beetje vroeger weg? Geen probleem. De zaal is zo opgesteld dat je discreet kan inpikken of wegglippen.

De spreker wordt dichter bij datum aangekondigd, zo spelen we kort op de actualiteitsbal.


Praktische info:

In deze prijs is een tas soep inbegrepen. De gebruikelijke Corona-maatregelen gelden: afstand houden, handen ontsmetten, hoesten en niezen in de elleboog, mondmasker verplicht tot je neerzit. De soep wordt niet aan de gebruikelijke tafel aangeboden, maar geserveerd. Inschrijven is verplicht.
Kom je met je samen met iemand uit je bubbel? Geef dan de namen door in het opmerkingenveld bij de inschrijving. Zo kunnen we daar rekening mee houden bij de zaalopstelling en winnen we wat plaats.

Partners:

Masereelfonds Brugge
Republiek
Openbare Bibliotheek Brugge

Over de begeleiding:

Organiseert en coördineert het aanbod rond de thema's maatschappij, duurzaamheid, burgerschapsvorming en digitale geletterdheid. Lobke is contactpersoon voor de gemeenten Damme en Beernem.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.