Straffe Madammen - stadswandeling

U bent hier

Home > Straffe Madammen - stadswandeling

Wanneer

vr, 21/08/2020 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-08-21 14:00:002020-08-21 16:00:00GMT+01:00Straffe Madammen - stadswandelingBurg Brugge 8000 Brugge

Waar

Burg Brugge
Burg Brugge
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 10.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8874

Gids Linda Drooghmans ( S-wan) stelt je enkele intrigerende, ondernemende Brugse vrouwen voor die hun stempel hebben gedrukt op onze geschiedenis en mentaliteit. Portretten van dames van alle rang en stand, militant tot het einde! Hun drive? Ook zij hadden een inbreng en visie, al paste dat niet altijd in het tijdskader. Kunstenares, politica of volksvrouw, telkens wordt een apart en opvallend verhaal gebracht. Deze wandeling situeert zich in de Brugse binnenstad met verrassende locaties.

Praktische info:

Afspraakpunt: de Burg, Brugge, ter hoogte van de ingang van het stadhuis. Eindpunt bij Hotel Casselbergh in de Hoogstraat. Geheel volgens de regels beperken we de groep tot 10 personen (9 deelnemers + gids). Wie ingeschreven is krijgt hierover nog een bericht. Een mondmasker is verplicht.

Partners:

S-wan vzw

Over de begeleiding:

Gelijke kansen, glazen plafond, gender, noem maar op. Actueel of achterhaald? Thema nationale vrouwendag 2013, beeldvorming man/vrouw, stereotypen: zijn we ervan bevrijd ? Of: 'jongens en meisjes. . . bestemming bekend?' Titel van een tentoonstelling anno 2009. Of met de woorden van Simone de Beauvoir ‘On n’est pas femme mais on le devient’. Boeiend om tijdens een wandeling even bij stil te staan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.