Studiedag - voeding en gezonde darmflora

U bent hier

Home > Studiedag - voeding en gezonde darmflora

Wanneer

di, 12/02/2019 - 10:00 - 15:00
Voeg toe aan kalender2019-02-12 10:00:002019-02-12 15:00:00GMT+01:00Studiedag - voeding en gezonde darmfloraSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 90.00

Code: 19-8010

Onze darmen en darmflora vormen een ingenieus systeem en zijn zeer belangrijk voor ons algemeen welzijn. Ter hoogte van de darmen wordt het bruikbare gedeelte van onze voeding terug opgenomen in het bloed om daaruit nieuwe cellen te maken. Zo wordt ons lichaam constant onderhouden en vernieuwd. Maar dit is enkel mogelijk als onze darmen goed functioneren. En daarvoor is een gezonde darmflora van levensbelang. Je darmflora gezond houden, kan je met je dagelijkse voeding. Sabine Martens, voedingscoach, vertelt je meer over de werking van darmen en darmflora en hoe je ze gezond maakt en houdt. Je krijgt meer inzicht in hoe voedselallergieen en -intoleranties ontstaan en wat je er kan aan doen. Via een kookles leer je  talrijke praktische tips, ook voor kinderen, om gezond te eten zodat je darmflora een natuurlijke boost krijgt. Je leert ook hoe je efficiënt kan omgaan met courante darmproblemen zoals diarree en constipatie. 
 

Praktische info:

Een volledige natuurlijke maaltijd toegespitst op het thema is in de prijs begrepen.

Over de begeleiding:

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar missie is mensen bewust maken van de KRACHT van de voeding.
Van opleiding is zij apotheker en schoolde zich bij op het gebied van voeding en natuurlijke geneeskunde. Naast persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, geeft ze ook kooklessen, lezingen en opleidingen. Haar werkwijze is uniek in België.
Neem gerust een kijkje op haar website: www.sabinemartens.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.