Ten huize van... landschapsarchitect Paul Deroose

U bent hier

Home > Ten huize van... landschapsarchitect Paul Deroose

Opmerkelijke Jabbekenaars

Wanneer

vr, 06/09/2019 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-09-06 14:00:002019-09-06 16:00:00GMT+01:00Ten huize van... landschapsarchitect Paul DerooseVlamingveld 40 8490 Jabbeke

Waar

Vrijetijdscentrum Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8446

Landschapsarchitect en Jabbekenaar Paul Deroose heeft een schitterend palmares aan uitgevoerde projecten voor tuinen, parken en openbare ruimtes. Centraal in zijn visie: de natuurlijke omgeving van een plek volop tot zijn recht doen komen. Denk maar aan Hof Lanchals in Brugge, de Vissershaven van Zeebrugge en het park rond het Vrijetijdscentrum in Jabbeke. En er zitten nieuwe, mooie Jabbeekse projecten in de pijplijn: de dorpskern van Snellegem, de begraafplaats van Varsenare en de herwaardering van het centrum van Jabbeke. Tijdens deze causerie vertelt Paul Deroose over oude en nieuwe plannen. Nadien maak je een korte wandeling door het park rond het VTC en naar Jabbeke centrum. Een aanrader!

 

Praktische info:

Samen met de gemeente en de bibliotheek van Jabbeke organiseren we de reeks 'Ten huize van... opmerkelijke Jabbekenaars'. Twee keer per jaar brengen we een bezoek aan een 'opmerkelijke Jabbekenaar'.

Partners:

Bibliotheek Jabbeke
Gemeentebestuur Jabbeke

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.