Thee in geuren en kleuren

U bent hier

Home > Thee in geuren en kleuren

Wanneer

wo, 11/09/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-09-11 19:00:002019-09-11 22:00:00GMT+01:00Thee in geuren en kleurenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 20.00
Sociale prijs - 4.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8388

Thee, dat is toch water met een smaakje? Dat krijg je als je een zakje in kokend water hangt... Dat is wat velen denken! Véronique Sanctobin, theesommelier, wil je graag aantonen dat het zo niet hoeft te zijn. Ze vertelt je over de 'echte' thee, gemaakt van de blaadjes van de Camellia Sinensis. Naast de kwaliteit van de theeblaadjes, spelen ook de kwaliteit van het water, de zettijd en de zetmethode een rol om schitterende theeën te verkrijgen. Je kijkt, proeft en ruikt en komt van alles te weten over theeblaadjes. Nadien zet je zelf probleemloos een lekker kopje thee: proost!

Praktische info:

Je proeft verschillende theeën, geen infusies.

Over de begeleiding:

Véronique Sanctobin is theesommelier en stichtend lid van de professionele vereniging Sommelier T.
Ze volgde opleidingen in binnen- en buitenland, bij verschillende teamasters en blijft zich bijscholen. Als tea-cher wil ze haar passie voor de Camellia Sinensis doorgeven aan al wie open staat voor een nieuwe visie op de eeuwenoude drank.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.