Totale relaxatie met kruiden, oliën en oefeningen

U bent hier

Home > Totale relaxatie met kruiden, oliën en oefeningen

Straffe Streken 2019

Wanneer

za, 29/06/2019 - 13:30 - 15:00
Voeg toe aan kalender2019-06-29 13:30:002019-06-29 15:00:00GMT+01:00Totale relaxatie met kruiden, oliën en oefeningenBoeveriestraat 45 8000 Brugge

Waar

Sint-Godelieveabdij
Boeveriestraat 45
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00

Code: 19-8332

Herboriste Rita Gesquière geeft je uitleg over het gebruik van rustgevende kruiden zoals citroenmelisse, kamille, hop en etherische oliën zoals lavendel, litsea, marjolein... Je maakt samen twee producten die je meeneemt naar huis. Je leert ook hoe je jezelf verwent via eenvoudige ademhalingsopdrachten, aandachtsoefeningen en zelfmassage om zo de eindeloze stroom aan gedachten stop te zetten en volledig tot rust te komen. Een ideale workshop om - in de mooie kloosteromgeving - even afstand te nemen van de drukte.

Praktische info:

Je maakt twee rustgevende producten.

Deze activiteit maakt deel uit van onze Straffe Streken op 29 juni in de Sint-Godelieveabdij, een oase van rust pal in de stad. Je kan er de hele dag activiteiten volgen. Rust en meditatie, fluisterende kloostermuren, stille rituelen, religieus erfgoed... met deze rode draden weven we een mooi dagprogramma. 's Middags ben je welkom op onze potluck-lunch (breng dus zelf ook iets te eten mee).
Alle info: www.vormingplus-brugge.be/straffestreken

Over de begeleiding:

Rita Gesquiere woont in Langemark en is al jaren geïnteresseerd in wilde planten. Om die passie te funderen en verdiepen volgde Rita een opleiding tot herboriste en kruidenverwerker bij Syntra West. Zij organiseert geregeld workshops over planten, kruiden en bessen en begeleidt ook planten- en kruidenwandelingen. Je kan Rita Gesquiere contacteren op r.gesquiere@telenet.be.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.