Vegetarische kookles in het kruimelcafé

U bent hier

Home > Vegetarische kookles in het kruimelcafé

Wanneer

di, 31/03/2020 - 13:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2020-03-31 13:30:002020-03-31 16:30:00GMT+01:00Vegetarische kookles in het kruimelcaféSchooldreef 5 8020 Oostkamp

Waar

Ontmoetingscentrum De Raat
Schooldreef 5
8020 Oostkamp

Prijzen

Standaardprijs - 15.00
Gratis - 0.00

Gratis voor de vrijwilligers van het Kruimelcafé.

Code: 20-8241

Kook samen met kok en lesgever Peter Vandermeersch een heerlijke vegetarische maaltijd. Je maakt gebruik van de ruime ervaring van de lesgever en gaat samen met de vrijwilligers van het Oostkampse Kruimelcafé aan de slag met voedseloverschotten van het moment. Gezond, lekker, ecologisch en inspirerend!

Praktische info:

Breng een keukenschort, een mesje en een plank mee. In het Kruimelcafé van Oostkamp bereidt een groep enthousiaste vrijwilligers elke dinsdag een maaltijd met voedseloverschotten uit lokale winkels.

Partners:

Gemeentebestuur Oostkamp
Bibliotheek Oostkamp
Kruimelcafé Oostkamp

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.