Vegetarische Ovenschotels - online activiteit

U bent hier

Home > Vegetarische Ovenschotels - online activiteit

Wanneer

ma, 08/02/2021 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2021-02-08 19:00:002021-02-08 21:00:00GMT+01:00Vegetarische Ovenschotels - online activiteitBij je thuisstraat 1 8000 Brugge

Waar

Bij je thuis
Bij je thuisstraat 1
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 38.00

Code: 21-9236

Ovenschotels bieden heel wat mogelijkheden om eenvoudige, toegankelijke en snelle groenteschotels te maken. Het resultaat zijn kleurrijke en volwaardige vegetarische maaltijden die je op voorhand kan klaarmaken.

In deze digitale kookles krijg je verschillende principes voorgeschoteld en leer je diverse groentenbereidingen en sauzen maken. Je komt er te weten hoe die te combineren met diverse granen, pasta’s en de verschillende soorten eiwitbronnen. Met de vele ingrediënten uit de vegetarische keuken leer je smakelijke en verzadigende vegetarische maaltijden samen te stellen.

Praktische info:

Kleurrijke vegetarische ovenschotels - online kookles
info en inschrijven: https://www.knokke-heist.be/vrije-tijd/activiteitenkalender/online-kookl...
Een week voor de activiteit ontvang je een handleiding in jouw mailbox. De handleiding toont je stap voor stap hoe je de online activiteit via je laptop, desktop of tablet kan volgen.

Inschrijven bij

Cultuurcentrum Scharpoord
Tel: 050 63 04 30 E-mailadres: knokke-heist@knokke-heist.be

Partners:

Cultuurcentrum Scharpoord

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Trefwoorden: Online, Activiteit
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.