Vegetarische pizza's, lasagnes, burgers en groentetaarten

U bent hier

Home > Vegetarische pizza's, lasagnes, burgers en groentetaarten

Wanneer

ma, 23/09/2019 - 19:00 - 22:00
ma, 30/09/2019 - 19:00 - 22:00
ma, 14/10/2019 - 19:00 - 22:00
ma, 21/10/2019 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-09-23 19:00:002019-09-23 22:00:00GMT+01:00Vegetarische pizza's, lasagnes, burgers en groentetaartenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2019-09-30 19:00:002019-09-30 22:00:00GMT+01:00Vegetarische pizza's, lasagnes, burgers en groentetaartenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2019-10-14 19:00:002019-10-14 22:00:00GMT+01:00Vegetarische pizza's, lasagnes, burgers en groentetaartenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge2019-10-21 19:00:002019-10-21 22:00:00GMT+01:00Vegetarische pizza's, lasagnes, burgers en groentetaartenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 112.00
Sociale prijs - 22.50

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8105

Kok en lesgever Peter Vandermeersch leert je pizza's, lasagnes, burgers en groentetaarten maken vanuit verschillende ideeën en met diverse groenten en kruiden van het moment. Je maakt verrassende, kleurrijke maar vooral ook smakelijke en eenvoudige bereidingen. Naar gelang het seizoen kunnen je bereidingen er helemaal anders gaan uitzien!  Voor de pizza's leer je een lekker luchtige deeg maken en dit zonder gist. Om smakelijke, volwaardige maar ook voldoende vaste burgers of kroketjes te krijgen werk je, naast de seizoensgroenten, ook met diverse bindmiddelen. Het laagjesprincipe van de lasagne leent zich dan weer uitstekend tot variatie en originele combinaties. Allemaal zeer geschikt om overschotjes in te verwerken.

Praktische info:

Bij elke sessie is een uitgebreide degustatie in de prijs begrepen. Breng voor de tweede sessie een doosje mee om de degustatie mee naar huis te nemen.

Over de begeleiding:

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent natuurlijke (vegetarische) voeding. Hij bouwde dit op door diverse werkervaringen als o.a. bioboer en kok, door het volgen van seminaries en door intensieve zelfstudie. Hij bestudeerde tal van gezichtspunten zoals o.a. de makrobiotiek, bloedgroependieet, voedselcombinaties, ayurveda, rauwkost, het vegetarisme, veganisme en de antroposofie. Deze uiteenlopende gezichtspunten verbindt hij in zijn lessen met de huidige wetenschappelijke manier van denken. Daarnaast volgde hij ook een driejarige opleiding omtrent voeding en bewustzijnsontwikkeling bij Heinz Grill in Italië.
De lessen worden thematisch opgebouwd vanuit deze ruime vakkennis en worden dus niet gegeven vanuit een bepaalde leer of richting. Ze zijn net bedoeld om verschillende gezichtspunten met kennis van zaken te leren onderscheiden en herkennen. Ze zijn vooral ook bedoeld voor wie op een zeer toegangelijke maar toch inhoudelijke, verdiepende alsook kunstzinnige manier met voeding wil leren omgaan.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.