Verbindende communicatie - verdiepingstraining

U bent hier

Home > Verbindende communicatie - verdiepingstraining

Wanneer

vr, 22/03/2019 - 09:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2019-03-22 09:30:002019-03-22 16:30:00GMT+01:00Verbindende communicatie - verdiepingstrainingSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 45.00

Code: 19-7982

We verdiepen ons verder in het toepassen van verbindend communiceren. We oefenen de verschillende stappen en leggen onze vooroordelen en interpretaties onder het vergrootglas. Enerzijds staan we stil bij onze oordelen en verwijten aan anderen: “Ik zou willen dat  mijn partner eindelijk eens rekening houdt met wat ik vraag.” “Die collega doet toch wat ze zelf wil en houdt geen rekening met gemaakte afspraken.” Elke uitspraak bevat waardevolle informatie over wat we belangrijk vinden en waar we behoefte aan hebben. Door de principes van verbindende communicatie toe te passen, hebben we een manier om in onze communicatie in verbinding te blijven met de ander, zonder onze eigen noden uit het oog te verliezen. Naast de oordelen t.o.v. anderen heeft iedereen ook een interne stem waarmee we onszelf voortdurend toespreken. Ook hier kunnen oordelen en verwijten de bovenhand nemen. Het maakt ons moe, onzeker en gaat aan de haal met veel energie.  "Waarom kan ik die opdracht niet van de eerste keer goed doen?". "Hoe kon ik die belangrijke afspraak nu vergeten in mijn agenda te zetten!". Via empathie biedt verbindende communicatie ons een manier om met deze gedachten aan de slag te gaan. Wat hebben we nodig? En hoe kunnen we onszelf toespreken op een waarderende en liefdevolle manier? We verkennen de jakhals (oordelen) in onszelf, en kijken hoe we er giraffentaal tegenover kunnen zetten.

Praktische info:

Info en inschrijvingen bij Impuls Vorming, http://www.impulsvorming.be, 016 56 95 68, info@impulsvorming.be

Inschrijven bij

Impuls
Tel: 016 56 95 68 E-mailadres: info@impulsvorming.be

Partners:

Impuls

Over de begeleiding:

Emelie Carpentier is Master in de Communicatiewetenschappen (KUL) en volgde de aanvullende opleiding Internationale betrekkingen en conflictbeheersing (KUL). Verschillende jaren was ze verantwoordelijk voor het vormingsbeleid en de begeleiding van vrijwilligersgroepen en processen binnen een grote internationale hulpverleningsorganistie. Ze werkte later als educatief medewerker en coördinator binnen de sector van armoedebestrijding en tewerkstelling.

Emelie werkt voor Impuls en is verantwoordelijke voor de programmatie van het open aanbod en geeft trainingen en teambegeleidingen. Binnen haar werk vertrekt ze vanuit de principes van verbindende communicatie, persoonlijk leiderschap en veerkracht vanuit positieve psychologie.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.