Verhalen schrijven - online cursus voor wie al wat ervaring heeft

U bent hier

Home > Verhalen schrijven - online cursus voor wie al wat ervaring heeft

Wanneer

di, 06/10/2020 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-10-06 19:30:002020-10-06 22:00:00GMT+01:00Verhalen schrijven - online cursus voor wie al wat ervaring heeftThuis 8000 Brugge

Waar

Bij je thuis
Thuis
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 72.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 60.00
Sociale prijs - 12.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9098

Heb jij een hoofd vol verhalen en veel zin om die op papier te zetten? Wil je je buigen over plots en personages? Je schrijft vaak maar hebt soms nog een duwtje in de rug nodig? Of je wil gewoon weten wat anderen ervan vinden? Je hebt bovendien wat ervaring met het schrijven van verhalen of je volgde eerder al schrijfcursussen? Dan zit je goed bij deze online reeks. We gaan flexibel te werk. Tijdens de startzoom op 6 oktober legt begeleidster An Van Paemel de werkwijze uit en geeft je wat theorie en tips mee. Daarna ga je aan het schrijven en deel je je stukken met de groep via Dropbox. Je krijgt feedback van An, maar ook van de andere deelnemers. Tussentijdse zoomsessies worden ad hoc gepland en zijn er om de feedback mondeling te bespreken en wat extra theorie te krijgen. Een interactieve online reeks, helemaal op de cadans van de groep!


Praktische info:

Dit is een online activiteit via het platform Zoom. Je start met een Zoomsessie op 6 oktober. Daarna volgt een begeleid schrijfproces via Dropbox en Zoom. Op 15 december loopt de cursus af.
Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goede internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig. Na je inschrijving en betaling ontvang je kort voor de activiteit een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan de Zoomsessies. Download alvast Zoom op je pc of tablet. Hier lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom: https://www.vormingplus-brugge.be/deelnemen-aan-een-online-activiteiten-...
Je hebt geen enkele technische voorkennis nodig. Iedereen kan het!

Over de begeleiding:

An Van Paemel studeerde Germaanse filologie.

Ze houdt van lezen, schrijven, boetseren, levenslang bijleren en onderweg zijn.

Ze volgde jarenlang schrijfcursussen bij Vormingplus en maakte deel uit van het Brugs Schrijverscollectief, dat een aantal verhalenbundels publiceerde. Ze is een van de oprichters van de Seriewoordenaars, een groep schrijvers die elkaars werk in wording redigeert.

Trefwoorden: Online, Activiteit
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.