Verpakkingsvrije winkel De Grutterij: bezoek

U bent hier

Home > Verpakkingsvrije winkel De Grutterij: bezoek

Wanneer

di, 18/05/2021 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-05-18 19:30:002021-05-18 22:00:00GMT+01:00Verpakkingsvrije winkel De Grutterij: bezoekSint-Elooisstraat 6 8020 Oostkamp

Waar

De Grutterij
Sint-Elooisstraat 6
8020 Oostkamp

Prijzen

Solidariteitsprijs - 6.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 5.00
Sociale prijs - 1.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 21-8870

De laatste jaren popten er zowat overal in Vlaanderen verpakkingsvrije winkels op. Ook in Ruddervoorde kun je sinds begin dit jaar winkelen zonder veel plastic mee te nemen naar huis. Wat mag je nu precies van zo'n winkel verwachten? Leen Gernaey van de Grutterij geeft een rondleiding en heel wat uitleg over haar concept, ecologisch winkelen en de korte keten.

Praktische info:

Na de rondleiding is er voldoende tijd om producten aan te kopen (zonder verplichting). Breng eventueel wat doosjes of bokalen mee.

Partners:

Gemeentebestuur Oostkamp

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.