Vrolijk gezond door het leven - lezing door Hilde Demurie

U bent hier

Home > Vrolijk gezond door het leven - lezing door Hilde Demurie

Wanneer

wo, 31/03/2021 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2021-03-31 19:30:002021-03-31 22:00:00GMT+01:00Vrolijk gezond door het leven - lezing door Hilde DemurieVlamingveld 40 8490 Jabbeke

Waar

Bibliotheek Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Prijzen

Solidariteitsprijs - 12.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 10.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 21-9186

Wil je stralend en vitaal voor de dag komen? Bevrijd van kwaaltjes en ongemakken? In haar lezing 'vrolijk gezond!' legt Hilde Demurie (voedingsdeskundige en auteur) uit hoe je door de juiste voedselkeuze en -combinatie meer energie krijgt en klachten verdwijnen, met een ideaal gewicht als aangenaam gevolg. Verder leert ze jou de signalen van je lichaam herkennen, jezelf preventief bijsturen en vooral hoe je de oorzaak van je kwalen aanpakt in plaats van de symptomen te onderdrukken. Vrolijk gezond door het leven gaan, begint bij weten. Na deze voordracht zet je de eerste stapjes naar meer levenskwaliteit.

Partners:

Gemeentebestuur Jabbeke
Openbare Bibliotheek Jabbeke

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor ons e-zine (via het oranje blok hiernaast)

Volg Vormingplus op Facebook.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.