Warm-glas-techniek - hotpot

U bent hier

Home > Warm-glas-techniek - hotpot

Wanneer

wo, 26/08/2020 - 14:00 - 17:30
Voeg toe aan kalender2020-08-26 14:00:002020-08-26 17:30:00GMT+01:00Warm-glas-techniek - hotpotPeraltastraat 53 (achteraan) 8000 Brugge

Waar

Art in Glass
Peraltastraat 53 (achteraan)
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 54.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 45.00
Sociale prijs - 9.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9038

De hotpot is een kleine pot die je simpelweg in de magnetron plaatst en waarmee je glasstukjes kan fusen of smelten. Deze techniek biedt je de kans om thuis zonder glasoven op een eenvoudige en veilige manier je eigen broches, oorbellen, hangers... te maken. Marcel Vlamynck, gepassioneerd glaskunstenaar, demonstreert deze warm-glas-techniek en leert je een hotpot gebruiken. Je gaat zelf aan de slag met baoli-glas en daicroic-glas, ideaal voor microwave fusing. Aan je mooiste exemplaar bevestig je een zilveren bail zodat je een unieke hanger krijgt.

Praktische info:

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Hotpot en gereedschap zijn beschikbaar voor gebruik. Het materiaal is in de prijs begrepen. Het atelier ligt achteraan het gebouw.

Over de begeleiding:

Neem eens een kijkje op Marcel's website: https://www.artinglass.online/

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.