Warm-glas-techniek - parels

U bent hier

Home > Warm-glas-techniek - parels

Wanneer

za, 29/08/2020 - 09:30 - 13:30
Voeg toe aan kalender2020-08-29 09:30:002020-08-29 13:30:00GMT+01:00Warm-glas-techniek - parelsPeraltastraat 53 (achteraan) 8000 Brugge

Waar

Art in Glass
Peraltastraat 53 (achteraan)
8000 Brugge

Prijzen

Solidariteitsprijs - 72.00

Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!

Standaardprijs - 60.00
Sociale prijs - 12.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-9039

Marcel Vlamynck, gepassioneerd glaskunstenaar, leert je kleurrijke glazen parels maken. In het atelier van Art-in-Glass werk je met gasbranders en staafjes gekleurd glas. Als je het staafje in de vlam houdt, begint het glas te smelten. Zo kan je enkele druppels op een metalen mandrel laten vallen. Het vergt enige oefening maar eenmaal je de techniek beet hebt, kan je volop experimenteren met vorm en kleur en unieke glazen parels maken. Later kan je hiermee je eigen juweeltjes creëren.

Praktische info:

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. Werkgerief en materiaal zijn in de prijs begrepen. Draag liefst katoenen kledij en breng – als je dat nodig hebt – een zonnebril op sterkte mee. Het atelier ligt aan de achterkant van het gebouw.

Over de begeleiding:

Neem eens een kijkje op Marcel's website: https://www.artinglass.online/

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.