Wat doet de bank met ons geld?

U bent hier

Home > Wat doet de bank met ons geld?

Week van de Fair Trade

Wanneer

di, 08/10/2019 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-10-08 19:30:002019-10-08 21:30:00GMT+01:00Wat doet de bank met ons geld?Sint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8458

“Money makes the world go round…”. Wanneer je beseft welke rol geld speelt in ons dagelijks leven en in de grote uitdagingen van onze generatie, wil je er meer over weten. Sociale rechtvaardigheid, klimaat, voedsel en water voor iedereen: het zijn uitdagingen waarvoor het financieel systeem fundamenteel moet veranderen.

En voor die verandering is een enorm draagvlak nodig. Bij politici, zeker. Grote bedrijven, natuurlijk. Bankiers, ook die. En bij onszelf, gewone mensen. Wij zijn de sleutel om politici, bedrijven en bankiers te verplichten het roer om te gooien. Daarom geeft FairFin infosessies met tekst en uitleg in mensentaal. Het geld van vandaag bepaalt de wereld van morgen!

Partners:

Noord-Zuid-dienst Brugge
Oxfam Wereldwinkel Brugge vzw

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.