Workshop ambachtelijk houtsnijden

U bent hier

Home > Workshop ambachtelijk houtsnijden

Straffe Streken 2019

Wanneer

za, 29/06/2019 - 14:00 - 16:30
Voeg toe aan kalender2019-06-29 14:00:002019-06-29 16:30:00GMT+01:00Workshop ambachtelijk houtsnijdenBoeveriestraat 45 8000 Brugge

Waar

Sint-Godelieveabdij
Boeveriestraat 45
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Gratis - 0.00

Code: 19-8309

Met eenvoudig handgereedschap en verschillende snijtechnieken leer je een stuk hout bewerken tot een botermesje of haarstokje. We gaan veilig aan de slag met mes en kleine bijl om een sober, mooi en functioneel voorwerp te snijden uit snoei- of afvalhout. Voorkennis is niet vereist, enthousiasme om deze oude ambacht te ontdekken en zelf iets unieks te creƫren des te meer.

Praktische info:

Breng eventueel je eigen (zak)mes of bijltje mee.

Deze activiteit maakt deel uit van onze Straffe Streken op 29 juni in de Sint-Godelieveabdij, een oase van rust pal in de stad. Je kan er de hele dag activiteiten volgen. Rust en meditatie, fluisterende kloostermuren, stille rituelen, religieus erfgoed... met deze rode draden weven we een mooi dagprogramma. 's Middags ben je welkom op onze potluck-lunch (breng dus zelf ook iets te eten mee).
Alle info: www.vormingplus-brugge.be/straffestreken

Over de begeleiding:

Al jaren trekt hij met Bushcraft West de natuur in met kinderen en groepen om ze bushcrafttechnieken aan te leren en het leven in en met de natuur bij te brengen. Zijn grootste passie is lepels en andere sobere elementen te snijden uit vers gekapt of 'afval'hout. Zijn lessen brengen oude technieken en moderne toepassingen samen in een sfeer van gezelligheid.

Neem ook eens een kijkje op de Buscraft West website: http://www.bushcraftwest.be

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.