Yoga en meditatie: spiritualiteit en individualiteit - lezing

U bent hier

Home > Yoga en meditatie: spiritualiteit en individualiteit - lezing

De moed van het zelfstandig denken, voelen en handelen

Wanneer

za, 07/03/2020 - 10:00 - 12:00
Voeg toe aan kalender2020-03-07 10:00:002020-03-07 12:00:00GMT+01:00Yoga en meditatie: spiritualiteit en individualiteit - lezingSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 10.00

Code: 20-8535

Rudy Vancoillie, professioneel docent bij Yogaschool Trikon, beschrijft wanneer spiritualiteit tot meer vrijheid, objectiviteit en individualiteit bijdraagt of net tot meer binding, zelfverlies en subjectiviteit kan leiden. Hoe ontstaat een eigen zelfstandig midden of persoonlijkheidscentrum? Dat is de centrale vraag. Een vrije en rijpe spiritualiteit stoelt op het individu en de eigen relatievorming van het individu. Ze is het tegenovergestelde van inbedding in een bepaalde groep, het louter volgen van bepaalde leerstellingen en credo’s of onderwerping aan iets of iemand. Het ontwikkelen van een eigen midden vraagt ook meer dan het zoeken naar energetische ervaringen. Een vrije spiritualiteit vereist de ontwikkeling van het eigen hartcentrum als persoonlijkheidscentrum. De ontwikkeling van de eigen bewustzijnsvermogens en de eigen inzichtsvorming zijn een essentiële basis. Vanuit het eigen midden kan een zelfverantwoordelijk handelen ontstaan.

Praktische info:

Inschrijven bij

Yogaschool Trikon
Tel: 0499 38 69 03 E-mailadres: info@yogaschooltrikon.be

Partners:

Yogaschool Trikon

Over de begeleiding:

Rudy heeft zijn eigen yogaschool en opleidingscentrum te Beernem, nl. Yogaschool Trikon. Hij is professioneel yogadocent sedert 1992 en biedt diverse yogacursussen, voordrachten en workshops aan in heel Vlaanderen. Hij volgde een opleiding bij Heinz Grill in Duitsland (nieuwe yogawil).

In zijn cursussen is vooral de inhoudelijke benadering, het creatief leren en het ontwikkelen van nieuwe inzichten, gewaarwordingen en mogelijkheden voor het sociale leven veel belangrijker dan een yogatechniek.

Alle info vind je ook op http://www.yogaschooltrikon.be/Yoga-lessen-in-Brugge/

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.