Zeewieren, de rijkste natuurlijke mineraalbronnen

U bent hier

Home > Zeewieren, de rijkste natuurlijke mineraalbronnen

kookworkshop

Wanneer

wo, 10/07/2019 - 10:00 - 13:00
Voeg toe aan kalender2019-07-10 10:00:002019-07-10 13:00:00GMT+01:00Zeewieren, de rijkste natuurlijke mineraalbronnenSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 55.00

Code: 19-8111

Zeewieren worden in alle tijden en alle culturen veelvuldig gebruikt in veevoeding, in de cosmetica, in kuuroorden, ... en ook in voeding. In de Japanse en Chinese keuken maken ze een deel uit van de dagelijkse groenten. Zeewieren bevatten makkelijk opneembare mineralen. Ze helpen het lichaam te zuiveren en ze zijn rijk aan jodium, een mineraal dat we allemaal te kort hebben. Bovendien vormen ze een goede aanvulling voor onze dagelijkse eiwitten én ze zijn in vele vormen te krijgen. Redenen genoeg dus voor Sabine Martens, voedingscoach, om hier een kookles aan te wijden. Eerst bespreekt ze kort alle zeewieren, in verse of gedroogde vorm. Daarna leert ze hoe je ze op een lekkere en speelse manier kan verwerken in je eigen keuken.

Over de begeleiding:

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar missie is mensen bewust maken van de KRACHT van de voeding.
Van opleiding is zij apotheker en schoolde zich bij op het gebied van voeding en natuurlijke geneeskunde. Naast persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, geeft ze ook kooklessen, lezingen en opleidingen. Haar werkwijze is uniek in België.
Neem gerust een kijkje op haar website: www.sabinemartens.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Bekijk de brochure of registreer je om ze gratis in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.