Zero Waste - Leven zonder afval

U bent hier

Home > Zero Waste - Leven zonder afval

Wanneer

wo, 09/10/2019 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2019-10-09 19:30:002019-10-09 21:30:00GMT+01:00Zero Waste - Leven zonder afvalSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Sociale prijs - 2.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8373

'Onze planeet heeft geen enkelingen nodig die perfect zero waste leven, maar een massa mensen die zich bewust inspannen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.' Onder dit motto gidst An Dumon je langs de vele mogelijkheden om afval te vermijden, zonder aan comfort in te boeten. Minder verpakkingen, meer bewustzijn - want je hoeft geen diehard te zijn om je steentje bij te dragen en effectief het verschil te maken. Tijdens deze levendige voordracht krijg je heel wat tastbare praktische tips rond leven zonder afval van wieg tot graf.

Over de begeleiding:

An Dumon is voornamelijk een groene bezige bij. In 2012 maakte ze van haar hobby haar beroep: ze giet en decoreert kaarsen met zorg voor de natuur. Daartoe recycleert ze kaarsenresten. Potjes, blikjes, glaasjes om kaarsen in te gieten... worden niet nieuw aangekocht doch wel in kringloopcentra. Op deze manier runt An een circulair bedrijfje in Sint-Michiels Brugge.
Daarnaast beheert ze de facebookgroep Leven zonder afval @Brugge. Immers, het vermijden van afval, recyclen, ontspullen.... is haar levensstijl. Deze levensvisie deelt ze graag met anderen tijdens haar lezingen.
Meer info op: www.ecocandle.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.