Zilverklei en mallen maken

U bent hier

Home > Zilverklei en mallen maken

Wanneer

di, 28/04/2020 - 19:00 - 23:00
Voeg toe aan kalender2020-04-28 19:00:002020-04-28 23:00:00GMT+01:00Zilverklei en mallen makenMerelstraat 12 8210 Veldegem

Waar

Atelier Actino
Merelstraat 12
8210 Veldegem

Prijzen

Standaardprijs - 89.00
Sociale prijs - 18.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 20-8782

Zie jij ook af en toe een mooie knoop of een bijzondere vorm waarvan je zo een juweel zou maken? In deze workshop begeleidt juwelenontwerpster en zilverklei-instructeur Tine Demol je bij het maken van mallen met zo'n mooie vorm. Je leert twee verschillende methodes. De mal kan je dan gebruiken om een juweel in zilverklei te maken. Supertof en voor iedereen haalbaar. Breng dus zeker enkele leuke knopen en/of vormen mee!

Praktische info:

Breng enkele leuke knopen en vormen mee. In de prijs is 10 gr zilverklei, twee soorten mallenmix en het gebruik van het werkmateriaal inbegrepen.

Over de begeleiding:

Tine is een creatieve duizendpoot.
Het begon allemaal met Fimo, aanvankelijk poppen boetseren, sinds 10 jaar ook juwelen ontwerpen in Fimo. Daarnaast volgde ze meerdere opleidingen zilverklei en werd zilverklei-instructeur. En de microbe kroop steeds verder, er volgden nog meer opleidingen.
Intussen is Tine ook textieldecorateur, modiste en edelsmid. In haar atelier ontwerpt ze juwelen (textiel, polymeerklei, zilver, halfedelstenen,…) en hoeden op maat. Je bent er steeds welkom op afspraak. Tine houdt er ook van om haar kennis en passie door te geven tijdens haar workshops.

Voor meer info: www.actino.be
Volg haar op Facebook: https://www.facebook.com/tinedemolactino

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.