Zorgen voor een psychisch kwetsbaar persoon

U bent hier

Home > Zorgen voor een psychisch kwetsbaar persoon

Mis-Verstand 2019

Wanneer

wo, 09/10/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-10-09 19:30:002019-10-09 22:00:00GMT+01:00Zorgen voor een psychisch kwetsbaar persoonSint-Pieterskerklaan 5 8000 Brugge

Waar

Vormingplus regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Leden Similes - 3.00
Sociale prijs - 0.00

Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt)
OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent
OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen).
Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen.
Details vind je onder de knop "praktisch".

Code: 19-8399

Iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met psychische kwetsbaarheid: het kan je kind, je partner, je broer of zus, je ouders of een goeie vriend zijn. Het blijft een taboe om er over te praten. Josette Monsieurs (vrijwilligerscoach bij vzw Similes) laat in videofragmenten familieleden aan het woord over de impact van psychische kwetsbaarheid op het gezin. Over de moeilijke weg die ze bewandeld hebben, de hindernissen en knelpunten maar ook de lichtpuntjes en de veerkracht die ze doorheen de jaren ontwikkeld hebben. En welke rol Similes hierin gespeeld heeft.

Praktische info:

Het project Mis-Verstand wil taboes rond psychisch ziek zijn doorbreken. Je leest er alles over op www.misverstandbrugge.be.

Partners:

Similes

Over de begeleiding:

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons e-zine.

Registreer je om ze gratis de papieren brochure in je bus te krijgen.

V-Zine (elektronische nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.